Blog Detail

  • Home
  • Поради щодо позбавлення від жирної шкіри голови та волосся

Поради щодо позбавлення від жирної шкіри голови та волосся

Жирне волосся та шкіра голови є кошмаром для всіх жінок. Адже гладке, шовковисте і здорове волосся додає індивідуальності, поряд з посиленням краси. При правильній процедурі догляду ваше волосся може виглядати м’яким, шовковистим і соковитим.

І якщо ви хочете знайти засоби для догляду за волоссям, то читайте vistiradio.com.ua. Замість того, щоб витрачати гроші на готові продукти або інші хімічні процедури, які є шкідливими і дорогими, ви можете скористатися кількома порадами, щоб позбавитися жирного волосся. Ось кілька порад щодо догляду за жирним волоссям та шкірою голови.

Поради щодо позбавлення від жирної шкіри голови та волосся

  1. Часте миття голови

Як правило, не рекомендується мити волосся часто, але якщо у вас жирне волосся, рекомендується мити його кожен день для того, щоб знизити надмірну вироблення жиру. Однак використовуйте м’які шампуні, оскільки миття суворими шампунями може пошкодити волосся.

  1. Ретельно промивайте волосся

При миття шампунем переконайтеся, що ви ретельно промиваєте волосся. В іншому випадку ви залишите залишки на шкірі, що збільшить вироблення жиру і зробить волосся жирнішим. Отже, наступного разу, коли миєте волосся, переконайтеся, що змиваєте кожен грам шампуню.

  1. Зменшіть використання кондиціонерів

Використовуйте кондиціонери тільки на кінчиках волосся, після того, як воно висохне. Кондиціонери не рекомендується використовувати для жирного волосся, оскільки вони закупорюють в них вологу. Ця вологість лише посилює маслянистість та жирність.

  1. Не тріть шкіру голови

Не протирайте шкіру голови і не дряпайте її. Це може призвести до секретування більшої кількості жиру сальними залозами. Крім того, це може призвести до збільшення жирної лупи. Отже, уникайте енергійного тертя шкіри голови, особливо одразу після душу.

  1. Використовуйте дитячу присипку

Дитяча присипка добре працює у позбавленні від жирного волосся. Якщо у вас немає часу на миття голови, посипте на волосся трохи дитячого порошку. Розчешіть їх і можете йти. Це допомагає видалити зайву олію з волосся, а також допомагає їм добре пахнути.

які є шкідливими і дорогими, ви можете скористатися кількома порадами, щоб позбавитися

  1. Маска з яєчного жовтка

Яєчні жовтки містять білок, який зміцнить волосся і зробить його більш блискучим і м’яким. Отже, це допомагає зробити волосся не таким жирним.

Як використовувати:

Збийте яєчні жовтки і змішайте їх з медом, олією чайного дерева або оливковою олією, застосуйте цю суміш на сухе волосся, залишивши приблизно на 5-20 хвилин.

Потім ретельно промийте волосся і добре прополощіть.

Ви можете використовувати цей засіб один раз на тиждень.

  1. Лимон

Лимон може творити чудеса для волосся та шкіри. Щоб використовувати його як засіб для волосся, змішайте сік двох лимонів із двома чашками води та зберігайте його. Після кожного миття, витріть і масажуйте волосся та шкіру голови за допомогою цього розчину, потім ретельно промийте чистою водою.

Write a comment